2021. november 27.

Interjú Andival: Evészavar gyógyítása nyers hússal

Interjú Andival, aki súlyos étkezési zavarát küzdötte le a carnivore étrenddel, aminek köszönhetően - közhelyesen, de túlzások nélkül - a halál torkából menekült meg.

Interjú Dévai Andreával

2020. augusztus 25.

Húsevő irányzatok összefoglalója

​A húsevő étrendeknek több változata is létezik, sőt, folyamatosan születnek újabb mutációk, ezeket szeretném nektek tömören bemutatni nektek.

Nádasdi Csilla

2020. október 08.

A faggyú

​A faggyú az egyik legjobban alulértékelt élelmiszer. Az emberek úgy gondolnak rá, mint ehetetlen hulladékra, és sok helyen így is kezelik. A faggyú azonban kiváló táplálék, ráadásul testápolóként és szappankészítéshez is remekül használható.

Nádasdi Csilla

2020. október 11.

Marhafaggyú kisütése

A marhafaggyú kisütése nem olyan egyszerű, mint a sertészsír vagy szárnyas zsírok kisütése, mert jóval tömörebb a szerkezete. Sokat kísérleteztem, és nekünk ez a fajta megoldás vált be.

Nádasdi Csilla

2020. október 21.

A saját tapasztalatom - 2021.08.27.

Az elmúlt évek alatt elég sokféle diétát kipróbáltunk, és még most is finomítunk rajta. Tökéletes állandó megoldás nincs, pont úgy kell igazítani rajta, ahogy az öltözködéssel igazodunk az évszakokhoz.

Nádasdi Csilla

2020. augusztus 19.

Hús: A tökéletes táplálék

Annak ellenére, hogy sok kritika éri a húsokat, Magyarországon szerencsére mégis nagy népszerűségnek örvend a fogyasztásuk. Ez egyrészt annak is köszönhető, hogy hazánk állattartó kultúrája régre nyúlik vissza, másrészt a hagyományos magyar konyhának is szerves része a hús.

Nádasdi Csilla

2020. szeptember 23.

Halak, herkentyűk

​A tengeri halakban rengeteg értékes vitamin és tápanyag van, de nehéz helyzetben vagyunk, hiszen itthon nehéz jó minőségű friss áruhoz jutni. Mikre érdemes figyelni?

Nádasdi Csilla

2020. október 08.