2021. október 26.

EZ A WEBOLDAL NEM AD ORVOSI VAGY SZAKMAI TANÁCSOT!

A primalmode.hu nem nyújt orvosi vagy hasonló szakmai szolgáltatást és nem folytat tanácsadást. A weboldalt és a weboldalon elérhető tartalmat saját és kizárólagos felelősségedre használd. 

A primalmode.hu nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget a jelen weboldalon keresztül közzétett vagy elért információk pontossága, hiánytalansága, megbízhatósága vagy hasznossága tekintetében. A Te felelősséged, hogy a jelen weboldalon található bármely információ hitelességét ellenőrizd, mielőtt döntést hoznál annak alapján.

A primalmode.hu kifejezetten elutasít minden  közvetlen, közvetett, eseti, következményes vagy speciális kárral kapcsolatos felelősséget, amely a weboldalon található tartalom használatából ered, illetve ahhoz bármilyen módon kapcsolódik.

A primalmode.hu bármikor módosíthatja a weboldalt, valamint a használatára vonatkozó szabályokat és előírásokat. A primalmode.hu oldalt bármilyen okból, értesítés nélkül felfüggeszthetem, tartalmát tetszőlegesen módosíthatom, a cikkeket bármikor átírhatom.

A weboldal tartalmának célja, hogy általános tájékoztatást adjon az érintett témakörökkel kapcsolatban, ám azt kizárólag „aktuális formájukban” és „aktuálisan elérhető formában” bocsátom a rendelkezésedre. Javasolom, hogy más forrásokból is kérj megerősítést az itt talált információkra vonatkozóan, és figyelmesen nézd át az információkat. Az itt közzétett tartalom nem minősül garanciának vagy biztosítéknak.

A primalmode.hu oldalt a tájékoztatásodra hoztam létre, nem pedig kereskedelmi célú megtekintésre, felhasználásra. 

A jelen weboldalon lévő minden tartalom a saját, valamint a vendég cikkírók tulajdona. A weboldal tartalmának egyetlen része sem másolható, nem adható tovább semmilyen célból a kifejezett írásos engedélyünk nélkül. 

A jelen weboldal más felek által működtetett weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. A hivatkozott weboldalak nem a primalmode.hu irányítása alatt állnak, és a nem vállalok felelősséget a jelen weboldalhoz kapcsolt más internetes oldalon elérhető tartalmak tekintetében. Az említett hivatkozások nem minősülnek a primalmode.hu általi hallgatólagos jóváhagyásnak bármely más oldalon található anyagra vonatkozóan, és a primalmode.hu elutasít minden felelősséget az ezen hivatkozott weboldalak általad történő elérését illetően. A primalmode.hu a felhasználók kényelme érdekében hivatkozásokat biztosít egyéb internetes oldalakhoz, a jelen weboldalhoz linkelt bármely más internetes oldalt azonban csak saját felelősségedre nyiss meg.

A jelen weboldalt Nádasdi Csilla működteti, annak használatát pedig a magyarországi törvények szabályozzák. A Magyarország területén kívül eső egyetlen joghatóságra vonatkozóan sem vállal kötelezettséget arra vonatkozóan, hogy a jelen weboldalon közzétett anyag pontos, a jelen weboldal Magyarország területén kívülről történő elérése pedig a felhasználó saját felelősségére történik. Azon személyek, akik egyéb helyszínekről érik el a primalmode.hu weboldalát, azt saját meggyőződésükből teszik, és felelősek a vonatkozó helyi jogszabályok betartásáért.

Ha bármilyen kérdése lenne ezen felhasználási feltételekre vonatkozóan, kérjük, fordul hozzánk az alábbi elérhetőségeken:

pm@primalmode.hu